Home Menu Reserveren
logo

De Eenhoorn

  • Home
  • Menu
  • Reserveren
Vorige Volgende

Voorgerechten

  • Terrine van ganzenlever (eigen bereiding) - compote - brioche

  • Gebakken ganzenlever - Jus van oude port

  • Coeur de boeuf tomaat - grijze garnaal - crème van basilicum

  • Kort gebakken Coquilles - wilde boschampignons - jus van knolselder

  • Schotse gerookte zalm - klassiek garnituur

  • Schorseneer - gepocheerd hoeve ei - kaviaar 20 gram

Hoofdgerechten

  • Chateau Briand - Bearnaise

  • Asperges AAA - gerookte zalm "long slice" - gepocheerd ei - mousseline

  • Ierse zesrib - saus naar keuze

  • Vol au vent van hoeve kip - zwezerik

  • Huisbereide steak tartaar - sla - verse friet

  • Ovengegaarde filet van zeebaars - laurier - doperwt - gebrande laurier

  • Gegrilde noordzeetong - veldsla - tartaar

  • Gamba's - tuinkruiden

  • Asperges AAA - hoeve ei - peterselie

Desserts

  • Vanille ijs - warme chocoladesaus - slagroom

  • Moelleux - vanille ijs

  • Woudvruchten - coulis - vanille-ijs

  • Huisgemaakte rijstpap

  • Sabayon met kriekenbier