Terrine van ganzenlever (eigen bereiding) - compote - brioche
Gebakken ganzenlever - Jus van oude port
Coeur de boeuf tomaat - grijze garnaal - crème van basilicum
Kort gebakken Coquilles - wilde boschampignons - jus van knolselder
Schotse gerookte zalm - klassiek garnituur
Schorseneer - gepocheerd hoeve ei - kaviaar 20 gram
Chateau Briand - Bearnaise
Fazant - Fine Champange per 2 pers.
Ierse zesrib - saus naar keuze
Vol au vent van hoeve kip - zwezerik
Huisbereide steak tartaar - sla - verse friet
Op de graat gebakken tarbot - doperwten - Dijonaise
Gegrilde noordzeetong - veldsla - tartaar
Gamba's - tuinkruiden
Hazenrug - klassieke bereiding per 2 pers.
Vanille ijs - warme chocoladesaus - slagroom
Moelleux - vanille ijs
Woudvruchten - coulis - vanille-ijs
Huisgemaakte rijstpap
Sabayon met kriekenbier