Terrine van ganzenlever (eigen bereiding) - compote - brioche
Gebakken ganzenlever - Jus van oude port
Coeur de boeuf tomaat - grijze garnaal - crème van basilicum
Kort gebakken Coquilles - wilde boschampignons - jus van knolselder
Schotse gerookte zalm - klassiek garnituur
Schorseneer - gepocheerd hoeve ei - kaviaar 20 gram
Chateau Briand - Bearnaise
Fazant Fine Champagne pommes Dauphine
Ierse zesrib - saus naar keuze
Vol au vent van hoeve kip - zwezerik
Huisbereide steak tartaar - sla - verse friet
Hazenrug klassieke bereiding
Noordzeetong hoeveboter
Gamba's - tuinkruiden
Halve kreeftenstaart - linguine - boschampignon - jus van rode curry
Vanille ijs - warme chocoladesaus - slagroom
Moelleux - vanille ijs
Woudvruchten - coulis - vanille-ijs
Huisgemaakte rijstpap
Sabayon met kriekenbier